Saturday, 28 April 2012

Bolehla Tahan Rupanya


Ye, tgn saya mmg keras bab seni ni. Tu pasal pendidikan seni dapat C masa tamat darjah enam. Selalunya saya buat kek, mesti deco mcm haremmm. Ni la first time kot, rupanya elok sikit la. Tak la malu kalau nak jual, kehkehkeh. Ni american chocolate cake, kek coklat paling mudah dan sedap. Anyway, bukan utk saya melantak tapi utk dibawa ke farewell party yg jiran-jauh organize. Deco saya biasa -biasa je takde sehebat Ribbon & Circus (Pe'jah) or Mamma Olyn. Dah abis belajar nanti, saya nak masuklah kelas cake deco, hehe. Ke korang (pe'jah and Mamma Olyn) nak bukak kelas? 

5 comments:

Ribbon Clown said...

Eh ko ni.. Nak compare ng aku yg jarang buat kek he he dah byk improvement dah tu.. Dah alang2 ko kat UK, gi la renowned cake decorating class kat sana. Sure lg gempak. Gi berguru ng Nigella. :D seriously, i think you shud consider my idea.

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah,

Huwaarghh! Mana nak carik masa cik kak, kalau dah submit, boleh la kot, hehe

suhana azlin said...

waduh waduh...kek cekelat eh? kita skang ni tgh kemaruk ngidam sticky toffee puding, and dlm fridge tu dah mcm wajib kena ada stok frozen brownies in case malam2 meroyan nak makan yg coklat2 dan liat2 fudgy...

apakahhh? cmno nk kurus cm ni T__T

DeLancrettLurpak said...

Suhana Azlin,


Adakah mengidam sebab ada bun in the oven? I mean both oven, wakakakak!

Anyway, selagi boleh makan, belasah jek cik kak, lagipun bukan ko selalu joging ke? Baik-baik joging tauu, sekarang ni musim hujan yg tak buleh blah, takut terjatuh je..

Mamma Olyn ♥ said...

pergghhh american chocolate cake!! terliur tgk.. waaaa sowang lagi tanya bab nak buka kelas..huhu, mna ble, i pon blajar gan makcik tube, xlayak arr nak ajar owang..iskk

Related Posts with Thumbnails