Thursday, 16 October 2014

Bihun


Khennn..
Blog ini mmg byk dah semak samun ye uols. 
Sila lah ke instagram untuk cerita ceriti yg lebih mengujakan, wahhh gitueeeww.


Monday, 6 October 2014

Kazukutsu

Korang ada anak kecik?

Korang nak beli kasut baby yg comey lotte dok?

Saya beli dkt Kazukutsu.
Masuk Facebook/instagram, search Kazukutsu.

Kualiti terbaik dan cantek sgt uols!

Ni collection kazukutsu si suri

Selamat bershopping uols!


Monday, 8 September 2014

Hari Kiamat

Yaya: Mommy, when Hari Kiamat, all people in Malaysia will die, how about people in England?




Mommy: T______T 
(dlm hati; dah kenapa budak ni, nak lari pegi England ke? Tak sompek doooo)


Photobucket

Tuesday, 2 September 2014

Sesekali Semangat Itu Sampai..

Semangat apa lagi, semangat ke dapur la wehhh, hihihi.


Classic Victoria Sandwich Cake
Source: BBCgoodfood.com
Ingridients
Methods:

Keadaan selepas bedah siasat, cantek uols!

Minum ptg waktu Hengland, tapi masa ni dah almost 9pm waktu Malaysia, hihihi.












Monday, 1 September 2014

Makan Dalam

Babysitter: tadi Suri nangis tgk makcik depan tu, Suri nak makcik tu amik dia, makcik tu gemok mcm mak Suri, tu pasal Suri nak dkt makcik tu.






Nakharom, kata mak Suri di dlm hati.